Fullsmockat schema

Denna vecka har hittills varit väldigt lugn. Nästan för lugn. Ingen träning har det blivit heller då jag har varit ganska så förkyld och den valde att sätta sig bland annat på mina luftrör (hej astma!) men nu börjar det bli bra så jag antar att det blir träning till veckan som kommer istället, tänk att det snart gått två veckor sen sist. Sen har jag känt (och fortfarande känner mig) lite småkonstig då jag lagt till en ny medicin som givit lite biverkningar. Inga större än så länge, men ganska mycket ångest och stresskänslor. Men det planar väl ut så småningom. Så jag har försökt att inte göra så mycket ansträngade saker (p.g.a. astman), helt enkelt försökt att ta det lugnt och stressa ner. Mitt upp i detta så har jag rensat lite kläder som jag var och lämnade till insamling, träffat Josefina Teo och nyfödde Melvin som jag dessutom fick hålla i (sååå söööt!) gjort några akupunkturer och små svängar till Nygården - där jag dessutom vann över grabbarna i plump tre gånger i rad :p. 

 
Nu laddar jag inför nästa vecka som kommer att vara ganska smockad av saker att göra. Allt från att gå på föreläsning, möte med FK och AF, träffa ny psykolog, träffa Malin. Till andra saker... Fram till dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att tvätta. Egentligen skulle det blivit lite festligheter nu idag (lördagkväll) men det blir inte av, tråkigt nog. Så då får jag väl underhålla mig själv på något annat sätt. Vad det blir vet jag dock inte än. Men något trevligt hoppas jag i alla fall :) Vad ska ni göra i helgen?


Sven

Jag kommer nu att gå för fika i min mammas trädgård. Där kommer vi återigen en vacker sensommardag med cirka 22 ° C och sol. Detta måste användas :) I "saker du inte vet om mig," Du var (tror jag) aldrig skrivit om astma. Belastade dig eftersom det är mycket eller hjälpa dina mediciner fortfarande bra? Tvätta idag inte alltför mycket tvätt ... Jag önskar er en trevlig helg !!! 🍃😊

Svar: Åh låter underbart! :) Just under förkylningen var astman lite jobbigare än vanligt, vanligtvis behöver jag oftast bara inhalera när jag ska träna. Fast nu är det åter till det normala :) medicinerna hjälper bra fortfarande!
apeaceofmee.blogg.se

Jessy

- Har just nu en frågestund på min blogg, vore jätte kul om du skulle vilja gå in och ställa en fråga eller två! Kram. :D