Utebloggning

Precis som rubriken lyder. Utebloggning för första gången iår, vädret är ju verkligen underbart!
Musiken strömmar ur högtalarna (ignorerar och åter ignorerar att grannarna just satt igång sin musik som verkar höras över halva området; festmusik dessutom framkallar tankar på dans och goda drinkar i trevligt sällskap. Vilken frestelse!), sol, blå himmel och fåglarna kvittrar ikapp. Vår. Det har verkligen varit en fin vår i år och snart är sommar.


Jag har fått ett problem på sistone. Jag som inte haft det minsta svårt att somna på kvällarna tvärtom, jag har haft ett extremt sömnbehov sedan jag blev sjukskriven. Men nu börjar det alltså bli trögt med att just somna. Vrida, vända i en, två timmar känns riktigt frustrerande. Och eftersom jag somnar så sent kommer jag inte upp på morgonen. Detta slog till bara poff! drygt... Och ja... Nästa vecka är händer det ganska mycket. Imorgon fyller systersonen år så då ska jag gratta honom, det ska bli trevligt.
Hoppas att vädret är fint då också. Mamma skulle också ha fyllt år. Nu skulle hon väl förmodligen börjat få en sextioårskris, haha!
sista året med en femma först.

På tisdag ska jag på teater (en 25årspresent jag fick). Glada huddikteatern spelar Trollkarlen av Oz, tror det är så i alla fall. Och före blir jag bjuden på middag på restaurang. Sista april ska jag, Elle och Anna också gå ut och äta på restaurang. Sen är det lite grejs som tvättstuga och kanske ta en sväng till Emma som står på schemat.