Oh!

Var på arbetsförmedlingen igår och skrev ut mig faktiskt, det trodde jag inte. Men, men så blev det. Fick ett datum idag också och jag beger mig till Mora den 24:e oktober, goodie! (om jag berättar mer om det sen, det återstår att se)  
Så nu verkar det i alla fall hända grejer. Lalalalalala :)

Annars har det varit väldans fint väder här idag, precis som en varm sommardag! Helt otroligt, jag menar det är ju snart oktober! Men jag klagar inte, tvärtom! Ju längre tid det tar innan snön kommer desto bättre. Det sämsta är väl att det kan vända rätt snabbt, dvs bli iskallt. Men det ska det inte. Det bestämmer jag nu! hehe 

   

Gäsp!

Godmorgon! Idag vaknade jag före tuppen... Närmare bestämt 06.30. Inte för att klockan ringde utan för att en bil stod utanför och lät, tydligen tillräckligt högt för att väcka mig. Jag kunde förstås inte somna om. Så jag sitter nu i soffan och tittar på The voice, ska dock befinna mig på arbetsförmedlingen kl.10.00. Yeeej!

För en stund sen såg det ut som att solen skulle titta fram, men nu är det bara moln, suck.
Höstdagar med sol är helt okej, men molniga höstdagar... Usch! Fast ja, hellre molniga höstdagar istället för vinter och snö.