Friday!

Förmiddagen började med att jag vaknade redan 8.00. imorse helt av mig själv (när hände det senast liksom?!). Försökte somna om, men det gick inte så 8.30 gick jag upp och bestämde mig för att ringa folktandvården. Jag fick igår en tid den 1:a oktober hos en tandhygienist jag aldrig gått till tidigare. Jag som haft samma i över sju år blev lite fundersam, varför skulle jag inte ha samma nu? till svar fick jag att hon tydligen slutat för ett halvår sedan men att det fanns tid redan idag om jag hade tid. Det hade jag och klockan 11.00. befann jag mig i tandläkarstolen. Inga hål, inget karies, allt såg bra ut och det var bara tandtråd som behövde inköpas. Eftersom att jag senast var och kollade mina tänder för 2,5 år sedan så hade jag hunnit få 600kr i bidrag vilket betyder ett gratis besök, jag klagar inte :) och det 30 kr som blev över fick gå till tandtråd som kostade 85 kr ... men eftersom jag hade 30 kr kvar kostade tandtråden bara 55 kr. Det kändes mycket bra! :) 
 

Efter detta besök mellanlandade jag på Nygården för att äta lunch och spela lite skipBo innan jag drog vidare på ett möte. Ett möte där det informerades om att det inte blir någon arbetsträning där jag trodde, fast jag är faktiskt ganska lättad... Fortfarande peppad på det som komma skall! för något kommer det ju med säkerhet att bli. Så spänningen fortsätter ;)

Efter mötet drog jag ner med elle på stan där vi mötte upp carro. Vi gick och kollade lite på torget då det denna vecka har varit kulturvecka. D.v.s. olika länder har sitt eget lilla delikatesstält. Det har sålts allt från krokodilhamburgare till macarons. Sen uträttade vi lite ärenden för att sedan sätta oss och äta middag. Jag åt denna goda tacotallrik. Yummie!


För att sedan dra mig mot godistajm samt köpa gåstavar. Hade egentligen inte tänkt köpa dem idag, jag hade tänkt skjuta upp det... Vem vet hur länge?! men ja, jag ångrade mig sedan. Gåstavar är ju bra mycket roligare än kryckor. Jag kan ju ge det en chans i alla fall (även om jag ska erkänna att jag garvade inom mig själv när jag köpte dem). Så farligt är det ändå inte, det finns värre saker här i världen, mycket värre!

Väl hemma satt jag mig i soffan och njöt av denna underbara bananchokladfugde (storleken är inte rättvis på bilderna, den var större), köpt på torget så klart! ska det va så ska det :) Och med det önskar jag er en trevlig fredagkväll!

(Hm... mina ögon imponeras tydligen av mumsbiten *asrv*)