Vänskapsarmband och annat kul...

Eller? Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Sov till 11.00. Sen har jag kollat runt på youtube efter lite handarbeten, tittat på egna gamla handarbeten. Gått till pizzerian fram och tillbaka för att köpa pizza nu till kvällen och ätit det andra målen också förståss, försökt förstå felet med min dator och kommit något närmare en förklaring... Men inte helt. Det blir nog att ta den till butiken jag köpte den från i nästa vecka för att se om de kan hjälpa mig. Jag har ju ändå bara haft datorn i ganska precis en månad idag.

Hursomhelst, jag hittade alltså dessa påbörjade projekt;


Ja, man kan ju fråga sig varför jag inte har gjort färdigt något utav det hm... Och när jag grävde lite djupare i min sypåse hittade jag detta!!!!; 
 

Hur kan det ens vara möjligt? är det verkligen jag som har påbörjat detta en gång i tiden? jag minns det verkligen inte, men varför skulle det annars ligga i just min sypåse? hur fann jag tålamodet då när just syning är så oerhört tråkigt! det ser i alla fall ut som att det faktiskt fanns en liten plan i det hela. Det är mer än vad man kan kalla en kanin jag skulle sy i sexan på mellanstadiet. Två sydda "snoppar" hittade jag under dessa barnkläder. Eller, ja rättare sagt skulle det väl ha varit ett ben eller två? Var resten av kaninen finns vet jag dessvärre inte. Det är lite synd det... Hade varit roligt att se! haha. Så började på ännu ett projekt;
 

med vänskapsarmband. När jag var liten tyckte jag att det såg så svårt ut. Och sen testade jag idag och det var inte det minsta svårt. Fast jag gjorde inte hela så vet inte riktigt hur man gör i slutet men kan väl tänka mig att det inte är alltför svårt det heller. Detta var lättare än gårdagens;

 
Nu ska jag ta tag i mig själv och göra ren Sigges två kattlådor. Fick hem sand igår. Tråkigt nog en helt annan sand än den jag brukar köpa då den hade utgått så blir spännande att se om denna fungerar lika bra, hoppas hoppas!

Makrame

Min dator har verkligen varit emot mig idag. Den har gått att starta upp och logga in, men sen har det bara blivit svart. Jättemärkligt! jag har testat att starta om den måååånga gånger, tagit ur och i batteriet m.m. Men verkligen ingenting har fungerat. Till slut lyckades jag gå in någon genväg till internet men ändå inte få upp skrivbordet. Sen så bara orkade jag inget mer så då gick jag och diskade istället... Och när jag hade diskat klart och kollade datorn igen så fungerade den plötsligt. Hm... Märkligt!

Förutom det så har jag idag lärt mig göra makreamearmband. Verkade riktigt krångligt men såg krångligare ut än vad det egentligen var. Och här är ett av resultaten; 


Någonting jag absolut vill fortsätta att göra. Kanske blir nästa mål att prova med lite olika färger? den som lever får se!


Inget bra läge!


Just nu skulle jag vilja gå i ide. Stryka ett streck över och vakna när våren har börjat blomma fram... Nu är det bara ett evigt plaskande och blaskande. Det tycker jag att hela denna vinter har varit. Och den senaste veckan har mitt läge varit lite down, eller ska man kanske säga senaste veckorna? Fast visst lite ljusglimtar visar sig ibland tack och lov, dem suger jag upp som en liten svamp. Fast jag kan inte medge att jag har så där jättestort flow just nu med ex en höft och rygg som gjort ont sedan i somras, och som den senaste veckan har blivit mycket värre. Har träffat sjukgymnast sen det började och ska nu även få träffa läkare, hoppas på att få göra en rögnten! det går ju mycket rematism, atros, fybromelargi o.s.v. i min släkt. Det skulle vara skönt att veta om det är något av dessa problem eller ännu skönare att få veta att det inte är något sånt utan något man kan göra något åt. 

Nu sitter jag i soffan och tittar på Ninja warriors. Funderar på att lägga lite pussel på mitt tusenbitarspussel och inte ge upp, hehe. Jag har nog i alla fall allt som allt lagt hälften.

Hoppas på att min bok som jag beställt kommer snart... Men vad det är för bok får ni veta när jag fått den :)