Nyårslöften

Idag har det varit en dag då endast har gjort -jag måste göra- saker, som exempelvis; köpt nytt gymkort då det nuvarande går ut imorgon, köpt busskort av samma anledning, dammsugit halva lägenheten (tar resten snart), Köpt en flaska vin och Gingerbeer till imorgon då det som alla vet är nyårsafton. Jag ska fira den med Emma (Emmas syster Anna kommer också vara med en stund), Malin och Malin i Emmas föräldras radhus, vi ska äta trerätters och spela massa sällskapspel; det blir nog en toppenbra kväll! :)

Nu till rubriken nyårslöften.. Jag är inte så mycket för nyårslöften egentligen. När jag var liten blev det mycket "inte äta godis på ett år", men ett sånt löfte vill jag ju inte ha nu.. Verkligen inte. Vad vore helgen utan godis liksom ;) Fast om jag ändå ska ha något så får det bli; att fortsätta träna regelbundet och samtidigt lyssna på kroppen... Orkar jag inte då ska jag inte och vill jag verkligen inte nää då ska jag inte heller, sen att jag ska ta hand om mig själv så bra jag kan och framförallt så ska jag LEVA mer. Jag ska sopa min problematik i backen och stampa på den, för nu ska jag verkligen leva och upptäcka. Vad vill jag? vad kan jag realistiskt uppfylla? och sen försöka agera där efter. Så ja, dessa nyårslöften är i alla fall vad jag tänker sträva emot. Sen kanske det inte går perfekt hela tiden - men jag tänker i alla fall försöka! och det är egentligen det mina nyårslöften handlar om d.v.s inget måste. Ingen perfection utan försöka och jag vill!

 
Sååå, har ni något speciellt för er imorgon? samt har ni några nyårslöften att dela med er av? :)


2015 var året som...

... Jag fick en "mirakelmedicin" i september som tog bort min förfärliga trötthet.
... Jag var rädd för att ha fått en hjärntumör (berättade det inte för någon).
... Jag för första gången körde ett 85 min långt spinningspass.
... Jag har varit fikat på en hel del cafén samt ätit mat.
... Jag köpte och använde mycket nagellack.
... Jag jobbat väldigt mycket med mig själv.
... Jag har tittat på otroligt många filmer.
... Jag gjorde en bentäthetsmätning.
 ... Jag en gång fick sitta på akuten.

... Jag var på min 5:e begravning.
... Jag besökte Emma i Uppsala.
... Jag fick börja individuell KBT.
... Jag skrattat med vänner. 
... Gick väldigt fort.
... Farfar dog.
... Jag fick fastställd astma.
... Jag besökte Malin i Umeå.
... Jag band min första julkrans.
... Jag lärde mig mer om smink.

... Jag började gå i ångestgrupp.
... Jag har varit på trevliga fester.
... Jag bakat mycket på Nygården.

... Jag åt antibiotika i två omgångar.
... Jag åkte häst och vagn två gånger.
... Jag på riktigt började träna regelbundet. 
... Jag inte mådde så bra som jag hade hoppats på.

... Jag och Malin åkte till Stockholm över en helg i somras.
o.s.v. o.s.v.

Och med det tänker jag också skriva att det kommer att förändras med bloggen. 
Jag tänker inte sluta att sluta blogga - ni ska få se!


Julen och julhelgen!

Dagen före julafton tog jag bussen och tåget till min syster och hennes familj där jag stannade fram till juldagen. På juldagseftermiddagen kom Malin och vi gjorde i ordning mat och babblade för fullt! På kvällen blev det dags för godistajm och film, Malin sov över. På annandag jul ringde klockan 9.00. då for vi in till stan för att kolla mellandagsrean, jag köpte en ny svart varmare jacka, en sån där populär målarbok+träpennor, ett ljusrosa nagellack och en basic ljusgrå polotröja med korta armar. Sen åt vi en god sallad till lunch innan Malin var tvungen att cykla till jobbet. Sen fortsatte jag vidare till Nygården en stund innan de stängde. Idag har jag (fastän det inte är julhelg) gymmat och varit på Nygården hela dagen. Det är typ det. Så ja, undra vad nästa vecka har att erbjuda.