Lördag

Det blev ingen sittning för mig igår... Jag kände helt enkelt inte för det. Sen fick jag tillbaka lite pengar också.
Jag tog det mest lugnt hela dagen då vi var lediga igår. 
Istället för sittning mot kvällen blev det gym (hej träningsvärk i armarna), lite städning och godis samt en film.
Det var inte fy skam det heller. 

Jag har fått en till bok, så nu är det bara två till som fattas 4/6, yeejj! 

 


Och idag blir det till att städa lite mer, handla (snart), äta middag med Fia som befinner sig i krokarna just idag.
Det ska bli jättekul att ses då det nog snart är ett år sedan vi sågs sist. Tacka vet jag telefonen!
Och sedan bege mig till Eleonor och Anna. Det är väl lite så det ser ut idag.
Nu ska jag gå och klä på mig då jag sitter i pyjamas och sedan bege mig till Ica.


Och nu är det igång!

I helgen träffade jag Eleonor och Anna. Det var jättetrevligt! Vi slutade kvällen dansandes på Harrys. Igår var första riktiga dagen i skolan. All information verkligen bombaderade i skallen. Men någon gång ska väl allt fastna antar och hoppas jag, det måste det göra då vi har tenta om fem veckor. Igårkväll satt jag och letade kurslitteratur, min plånbok känner sig lite pank just nu. Turligt nog hittade jag lite begagnade böcker också så det blev lite billigare än vad det annars skulle ha blivit. Idag började vi 13.15 och gick till 16.00. Det blev diskussionsgrupper och en kort redovisning. Jag tycker hittills väldigt bra om min klass! 
Imorgon är vi lediga. Då ska jag plugga och sedan fika med Mia på eftermiddagen. 

Taggar inför finsittningen på fredag - som jag kommer att berätta mer om sen :)

Sista arbetsdagen och nollning

Igår arbetade jag min sista arbetsdag på jobbet. Jag bjöd på godis och kakorna som jag bakat. Det kändes ganska sorgligt att säga hejdå, otroligt att det gått så fort, att jag faktiskt kom dit i början på januari och nu är det slut. Jag har verkligen blivit en av dem. Det är främst det som har hållit mig kvar. Men igår var alltså sista dagen. Fast som jag sa "jag kommer att hälsa på". Eftersom att jag bor så pass nära. Men som sagt, det känns märkligt att det redan är över. Nu drar jag vidare. Gulliga som de är, chefen och kollegorna fick jag denna fina blombukett.


Med en fruktansvärd smärta i magen (kanske över allt som händer just nu? jag vet inte) fick jag kramar och en massa lycka till önskningar. Lämnade jag in nycklar och passerkort, tömde mitt skåp och tog bort min namnlapp. Det kändes lite tungt. Fast samtidigt är jag väldigt taggad på att plugga just nu, allt verkar så bra med skolan och jag hoppas på att första intrycket stämmer. 

Väl hemma la jag mig och vilade, den värsta magvärken försvann. Åkte sedan in till skolan för att vara med på kvällens nollning då jag inte medverkade på dagen (dock är allt frivilligt). Jag är mycket glad över det fina vädret som är med oss. Då går det liksom att sitta ute i gräset och prata, ha tävlingar och allt vad det innebär. Njuta av sommarens/sensommarens sista veckor/dagar (?)Idag blir dock ingen nollning för mig, jag ska ta det lugnt nu på dagen sen ska jag träffa Eleonor ikväll.
Imorgon blir det nog ingen nollning heller. Och sen börjar skolan på riktigt på måndag. Kanske blir det nollning då? I dont know.
Den håller på fram till på fredag så nollningstillfällen finns det många kvar av. 
 
 

Nu ska jag nog göra mig iordning, OM jag orkar förflytta mig från soffan, haha!