Stadsfesten

Idag har jag haft tvättstuga på eftermiddagen, for in till statsfesten på kvällen med Emma där vi köpte langos till middag. Muums!
man kan väl säga att det var typ mini cityfesten. Saknar den gamla, men det är ändå kul att det händer något i den här lilla staden. 

 
Efter att ha knallat runt lite åkte vi hem till Emma och tittade på film. Och nu sitter jag här framför datorn. Ska alldeles snart lägga mig. Imorgon blir det packning, kanske en sväng till gymmet om jag orkar och lite andra småsaker. 

Det känns som att sommaren börjar lida mot sitt slut även fast hela augusti är kvar. 
Kanske har det med mörkret att göra, att det blir mörkare på kvällarna? 
Hursomhelst, hoppas jag på en sensommar in i september :)

Toktrött!

Shit, vad varmt det har varit idag. 27 grader, inte illa inte. Fast lite för varmt blir det när det inte finns någon badplats i närheten.
Det är det negativa med att bo i stan. Aja, hursomhelst.. Det blev i alla fall en spontan sen "lunch-dejt" med Emma.
Jag åt haloumisallad med bulgur och vinegrettsås, som vanligt. Yum! :)

 
Sen gick vi en liten shoppingrunda resterande tid innan stan stängde. Jag hittade dock ingenting. Åh, varför är det så...?
när jag som mest vill hitta någonting snyggt och fint då blir jag kräsen och hittar ingenting. Fast köpte i alla fall mascaraborttagningsmedel som planerat (även om det inte känns så där jätteroligt att lägga pengar på).

Jag tog handling på vägen hem och sen när jag satt mig i soffan kändes det som att all energi åkte ur mig. Och så har det varit sen dess.
Så hiiimla trött. Jag skulle lätt kunna somna om jag la mig nu... Men eftersom att jag inte tycker om att sova så tänker jag såsa framför tv:n ett tag till. Jag slumrar hellre tusen gånger i soffan än att lägga mig för natten liksom.   


En bild från tidigare idag när jag låg i soffan och inte orkade göra något annat... Jag vill ha energi - Ge mig, gärna nu!!!

Och imorgon börjar min första semesterdag, wiiiee :)

Trevligt värre!

Igår var det sista jobbdagen och nu ska jag ha mina sista två semesterveckor.  Känns så skönt med lite ledigt igen!

 
Det firades hos Daniel och Josefina m.f. 
Vilket var jättetrevligt!

 
Kom hem vid två inatt. Mår helt ok idag. Förutom att det känns som att jag skulle kunna sova i en evighet p.g.a. blodförlust.
Jag fick nämligen det där vi tjejer får en gång i månaden i natt. Magen gör ooooont!!! och har därför varit bästa vän med vetekudden sedan jag vaknade. Ja, det är mycket vi kvinnor får stå ut med... he he. 

Annars verkar vädret ganska ostadigt. Det mullrar lite av och till trots att jag just nu inte kan se mycket till åskmoln. Vädret har väl fått spel helt enkelt. Kan ju kanske bero på många dagar utan regn (fast nu kommer lite stänk faktiskt) och det senaste sådär jätte varma. 

Vad jag ska hitta på idag vet jag inte. Men det känns som att det blir en sån där tahandommigsjälvdag.
Inga måsten, inga krav bara göra precis vad jag vill. Låter inte helt fel :) 
 
 
Hejdå så länge!