. . .

Ja, nu har snart en vecka gått igen. Det är läskigt hur fort det går! (undra hur många gånger jag skrivit något liknande i min blogg).
Tiden bara springer... Och ja, 75% av klassen är ledig imorgon. Naturligtvis hamnade jag bland de andra 25% som inte är det.
Fast, aja så hemskt är det väl inte. Går bara i skolan mellan 10-12.00. Sen är det helg även för mig!

Ikväll har jag suttit och slängt papper samt satt in i pärm. Det är så sablans tråkigt!
varför la jag inte pappren i pärmen redan från början? Hm... Fast nu är det gjort.

Och snart är det jul. Var är min julkänsla?
Hoppas den kommer snart. Kanske efter det att veckotentan är gjord?  

Who knows..

Hipp hipp hurra!

Ja, jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från förra helgens tjugofemårsfest! 
Här är några av de... Säg till om jag ska ta bort någon. 

 
  
 

 

Depp i depp depp

Just nu är jag inne i en liten depp-karusell och har varit i några dagar. Och, nä... Jag tror inte att det har med min ålder att göra, haha. Så illa är det inte. Jag vet inte om det har att göra med att först var det väldigt intensivt med skolan och sen bara bom... Så blev det väldigt tomt! sen att det är en jobbig dag på söndag gör det väl heller inte lättare. Den tjugofjärde november. En dag jag förmodligen alltid kommer att minnas (om jag inte blir dement) liksom sjätte januari. Så jag har haft två väldigt slappiga dagar här nu. För slappiga rent ut sagt. Idag tänker jag minnsann tvinga mig in till stan. Det är i alla fall fint väder! kanske kan det göra att det känns lite lättare.
Och det är ju faktiskt fredag! :) Tänk att det snart gått en vecka sedan jag fyllde, och jag har endast smällt tre ballonger utav tjugofem.
Ja, bara tjugotvå kvar då... Usch, hatar ljudet av en smällande ballong, thihi!