...

Det har den senaste tiden blivit en hel del godsaker. Men men ibland får man ju lyxa till det lite ;)
Gårdagens glass! vanilj med chokladtopping, yummie.

 

Ja det rullar på

Ja, det där extremt dåliga har flytt sin kos återigen så nu är det bara att fortsätta vandra och se vad som komma skall. I tisdagskväll var jag på bilbingo med några från Nygården. Själv vann jag så klart ingenting med min vanliga tur... Men efter typ 100 felkryssningar av personer som tutat och trott sig ha bingo, men inte hade det, och en otroligt sövande och monoton utropare av nummer så vann en av oss i sällskapet i alla fall 2000 kr :). 


Sen igår var jag efter några veckors paus (då jag mot slutet innan pausen började tröttna) tillbaka på spinningscykeln. Och det gick väl bra, lite segt och en del mjölksyra ... men ändå rätt ok! fast jag kommer nog fortsätta att spendera mer tid på gymmet istället, i alla fall ett tag till och kanske ta ett spontant spinningspass då och då.

 
Sen då... Av det som är kvar av denna vecka ska jag, vad jag vet, ha "lunchdejt" med Mia, födelsedagsfirande av Elle och tvättstuga. Tvätten kan gå och tvätta sig själv tycker jag! men men... Och nu ska jag göra mig iordning för att gå till farmor och farfar där jag blir bjuden på lunch. Hoppas ni alla har en trevlig dag, och att vädret blir någelunda bra och somrigt!

Detta skrevs alltså i morse :)
 

men why!!!?

Mitt inlägg jag skrev imorse kom aldrig upp, suck. Är hos farmor och farfar på lunch just nu. Hörs senare!