Årsresumè 2012

Det kaotiska året slutade hemma hos Emma för att fira in år 2012. En mycket trevlig kväll med dem bästa! Efter att ha sjungit oss hesa med Singstar halva natten somnade vi och vaknade därför även där.Det kändes skönt att vakna och veta att kaosåret var förbi, att detta kunde bli början på ett trevligare år med bättre och finare minnen.
Jag hade överlevt ett år som egentligen inte hade känts eller kändes möjligt att överleva. Men man är starkare än vad man tror!Det har blivit en del resor till Mora. Och jag är verkligen så tacksam för att jag har fått chansen!
Jag har träffat många underbara tjejer, vi har gråtit, skrattat och kämpat tillsammans. Chockresultat öppnade riktigt mina ögon.
Jag hade en liten vårromans, träffade mina fina vänner, fick tillfällig tinnitus i 2½ månad (dock inte pga för hög ljudnivå) flyttade några hus bort pga renovering och ”badade i kartonger”, var på två kryssningar, hade inflyttningsfest,
  var på fester, Malin och jag hade våra filmkvällar, var ner till sthlm på 40 års fest hos brorsan, slog i huvudet och fick åka ambulans för första gången i mitt liv. Träffat syskonen och andra släktingar.


Gick på Treklövern, avslutade Treklövern, började på kursen, började sjunga i kör men hoppade av efter några gånger, köpte gymkort. Saknat och fortfarande saknar mamma och pappa, varit till kyrkogården, gråtit, skrattat, sett svart, sett vitt, mått pytonorm, mått bättre, önskat mig någon annanstans.Midsommar hos Carro
varit ner till Emma i Linköping och firat min födelsedag, ridit första gången på flera år (kanske på den finaste hästen hittills), badat i sjö, gjort sushi med Emma och hennes familj, shoppat, varit på bio, sett coldplay av en ren slump, skypat,Cold play

Haft träningsförbud, varit sjukt trött, orkeslös, haft problem med ena ögat och därför fått jourtid på sjukhuset, gosat och busat med Sigge, träffat nya människor, ätit mycket gott, vågat mycket, druckit massa blåbärste,Och mycket mer...


Det har varit kämpigt, för hur det än är så skriver jag inte om allt här. Men jämfört med förra året har det varit mycket bättre. Och det har varit mycket fina stunder också. Glädje och sorg.

Så nu lämnar vi snart 2012 och lämnar plats för 2013. Undra vad det har att bjuda på?!
Kram till alla som är en del av mitt liv!

Christmas hope


Jag satt nyligen och snyftade åt denna film.
Bra, gripande och kärleksfull.Jag slänger förresten snart upp en årsresumè.

Juldagarna

Julafton firades ju hemma hos syster och hennes familj. En mysig och lugn dag med mycket gott, prat i massor, julklappsöppning och inte att förglömma Kalle Anka. Sorgen av mamma och pappa fanns med, men det var lättare att hantera det iår jämfört med förra året, men förra året lättare än år 2010 som ju var rätt kaotisk. Att tänka tillbaka på den julen gör mig nästan tårögd. Det går inte med ord att beskriva hur dåligt jag egentligen mådde då. Men det värmer i mitt hjärta idag att min syster fanns för mig då, liksom nu.
Att jag kunde fira min jul med mina syskon och inte uppe i Huddiksvall.
Hursomhelst, livet går vidare och jag hoppas att resten av mina jular blir som denna mysig och lugn.  

På juldagen (igår)s förmiddag for vi på bio och såg premiären av Sune i Grekland - all inclusive. Perfekt familjefilm och om man behöver lite uppmuntran. Dock är orginalet Sune från 90-talet svårslaget! he he
Kvällen bjöd på besök av Emma som kom en liten sväng (jag, Malin och Emma bytte julklappar), Malin, elle och Anna, lite girltalk, musik, alkohol, popcorn och slutligen en sväng ner på rack'n'roll. Jag och Malin åt indiskt till middag - jättegott!
En jättetrevlig kväll! Fyra månader sedan sist vi sågs, men nu så :)


Annandagen. Malin sov över här inatt. Så först sov vi ut, åt frukost och drog senare in till stan för att äta en sen lunch och hinna in på Gina tricot efteråt. Dock blev det ingenting för mig idag men rean är lååång ;)  Jag tog sedan en liten vinterpromenix när jag kom hem och nu ska jag äta en seeen middag för att sedan mysa ner mig i soffan och titta på filmen Änglavakt som jag fått av mormor.
Ciao!