Snacka om superminne! :O

Idag hade jag verkligen flyt på jobbet
(tack för att såndana dagar finns! nu menar jag dock inte att det inte går bra annars, för det gör det). Kändes himla bra! 

Jag åkte sjukresetaxi till och från jobbet idag, Vanligtvis åker jag vanlig buss, men i vissa enstaka fall får jag ta taxi. Idag var en sån dag. Igårkväll ringde jag och beställde morgonens taxi, det var en kvinna som hade sitt kontor i Malmö någonstans som svarade (hur jag vet det är för att jag fick säga på ett ungefär hur lång restid det är till sjukhuset härifrån, för att få en bil i rätt tid). Hon kunde förstås inte veta det själv då det är låååångt till Malmö härfrån.Snabbt fixat. Nu ikväll skulle jag ringa igen och det är återigen en kvinna som svarar,
och säger när jag presenterar mig.
- Nej, men hej Therese! visst var det du som ringde igår också?
- Jo, det var det.
Det var alltså samma kvinna som jag pratat med igårkväll och hon kände igen mitt namn och taxitur. Vilket otroligt bra minne man måste ha då! jag menar, det lär ju vara massor av människor som hon pratar med varje dag?! Jag måste säga att jag känner mig lite speciell. Någonting fick henne att minnas mig, haha ;)

Och imorgon ska det bli (om man kollar smhi.se hemsida) slask och plaskväder. Regna och ha sig, bläää!!