Måleri

Efter en rätt tung vecka (ska skriva mer om det sen) startade jag idag ett litet projekt nämligen inredning - måla korg som sedan ska gå vidare till måla köksmöbler. Så om det blir enligt planerna kommer jag ha ett svartvitt kök, svartvit hall, neutralt sovrum och ett lila vardagsrum :)

 

ID-kort

Efter denna regniga helg är det nu återigen måndagkväll. Vädret idag har varit bra mycket bättre, solen tittade tillochmed fram. Idag blev det också dags för att ansöka om nytt ID - kort. Och jag såg hela senariet framför mig... Liksom vänta länge, hinna bli asnervös o.s.v. För sist när jag skulle ansöka ID-kort innan idag så blev det just så. Pappa som var med mig då blev rastlös och började muttra en massa saker, till slut blev jag så nervös på både honom och att gå fram till gubben i kassan (fråga mig inte varför jag var så rädd för att gå fram, helt ärligt så vet jag inte) att jag skickade iväg min pappa på ärenden. Idag var det helt annorlunda! Det var en människa före mig och jag var inne på polisstationen i max tio minuter. Men allt gick snabbt och smidigt, jag kan verkligen inte förstå hur jag kunde vara så nervös sist. Så nervös att mina händer skakade som asplöv när jag skulle skriva en underskrift. Idag var det inga konstigheter alls. Sen att bilden som jag tog om en extra gång ändå blev ful, det är en annan historia.Varför ska det vara så svårt att bli bra på bild i sådana sammanhang? Att skriva på en sån där elektronisk sak var heller inte enkelt, men nu är det i alla fall gjort. Jag fick behålla min längd sen förra kortet. Det mina vänner betydde mycket det :P

Knäppte ett kort förresten, kolla in skillnaderna (den första är orginal och den andra är omgjord).
Att kunna mixtra lite är riktigt kul iband :) även om det händer väldigt sällan!
...

Jag har fått en fråga som jag nu tänker svara på :)

Vad intressant med ångestgruppen. Känner du att den fungerar på sikt? :)


Ja, nu är det bara en gång kvar av alla det sjutton gångerna som redan har passerat av ångestgruppen. Det är sjukt vad tiden gått fort. Och ja, vad ska jag skriva. För x antal år sedan gjorde jag en likande behandling av just känslo och ångeshantering men jag gjorde den individuellt. Generellt ska jag väl säga att jag tycker att den induvidella behandlingen gav mig mer än vad denna i grupp har gjort, nu blev det dessutom en del upprepningar (vilket iochförsig inte bara var negativt). Fast det betyder inte att ångestgruppen inte givit mig någonting. Jag har utmanat mig, fått höra om de andras tankar, känslor, åsikter och problematik, fått information om vad som händer i kroppen/hjärnan vid en exempelvis panikångestattack m.m., fått framkalla obehagliga symtom o.s.v. Så jo, ångestgruppen har givit mig lärdomar och hanteringsformer (verktyg) som jag säkerligen kommer att ha nytta av på sikt. Fast det blir till att fortsätta jobba med mig själv. Och fortsätta att se till att göra framsteg istället för baksteg (eller vad är det man brukar säga .... Tre steg fram och två bak).
Skam den som ger sig! men helt utan hjälp blir jag dock inte utan fortsätter att prata med min samtalskontakt. 

Så ja, det var svaret på denna fråga. Hoppas du är nöjd, annars tveka inte att fråga igen :)