Trött

Oj, oj vad trött jag är just nu. Det är väl alla spänningar från förmiddagen som släppt. Just nu orkar jag inte skriva om det, men imorgon så :) Annat som ska göras imorgon är tenta. Buhu :( det känns då inte som att det kommer gå speciellt bra. Men, men jag får väl allt se.

Återkommer imorgon!

En magpirrande och smått orolig vecka

Det är mycket som ska lämnas in denna vecka. Redovisningen är avklarad, tenta på fredag. Däremellan ska jag till kursstället jag gick på förra hösten och prata om mig själv. Berätta hur det gått för mig sedan jag gick där på kurs helt enkelt. Kursledaren för gruppen jag stå och prata inför ringde igår och gick igenom den ungefärliga timmen lite snabbt. Stundvis frågar jag mig själv varför jag utsätter mig för detta, det pirrar överdrivet mycket i magen ibland. Sådär så att jag nästan vill skita i alltsammans, ångra mig tusen gånger om. För att sedan påminna mig om att jag gör det för min egen skull och faktiskt inte bara för min egen skull. Jag kommer förhoppningsvis ge hopp till andra människor som befinner sig i samma sits (kanske inte alla, vissa kanske har en annan syn på livet) som jag gjorde förra hösten då jag faktiskt inte kunde tänka på framtiden - fanns den ens för mig?

Bussarna i detta område är förresten fruktansvärt dåliga på att hålla tiderna, en ond cirkel de verkar ha skapat. I morse missade jag anslutningsbussen till skolan (igen) p.g.a. det. trots att jag egentligen borde hinna med god marginal. Så i eftermiddags tog jag Therese tag i saken (ibland går saker bra när man är arg) och ringde ett klagande samtal. Fast eftersom att killen som svarade var väldigt trevlig och tillmötesgående så kunde jag inte få fram min ilska i samtalet, men jag fick i alla fall fram det jag ville ha sagt, haha.  

Och från det ena till det andra. Nu har jag alla böcker förutom en (som jag ska låna) inför pedagogikkursen som börjar nästa vecka.

 
Vips så försvann lite mer pengar. Oh yeah! 
  

Önskelista!

Ja, nu fyller jag som sagt snart 25 år. Det där med att fylla år är ingen rolig sak längre. Inte bara pga. min överdrivna åldersnoja, haha.
Nä, men utan mamma och pappa känns det tomt. Även om jag verkligen är oerhört glad och tacksam för syskon och vänner som dyker upp. Inte för att jag vet om någon tänkt dyka upp iår. Presenter behövs inte, det är umgänget som betyder mest! fast om jag ändå fick drömma lite skulle min önskelista se ut ungefär så här (står inte i ordning).

1. Presentkort till en ny mp3 + hörlurar.  

2. En ny DVD.

2. Presentkort på typ Bikbok, HM eller Gina tricot.

3. En kabel som man kan koppla från datorn och få bild på tv:n (kommer inte riktigt ihåg vad den heter).

4. Stereoljud till datorn.

5. Presentkort på massage.

6. Presentkort på Face And Bodycenter

7. Pengar.

8. Någon flaska vitt vin kanske

9. Skilda världar säsong 12

Typ så :)

Annars då, jo jag har ätit en mindre god middag.
Jag som verkligen sett fram emot att äta något nytt och så smakar det inte bra alltså.
Vilken besvikelse! räckte med att känna lukten. Buhu! :(
Sen har jag nästan skrivit klart min uppsats, nu är det bara justeringar och källor kvar, tummen upp!
Jag har även varit på en långprommis i det fina höstvädret, dammsugit, diskat och lite allmänt småplock.
Nu ska jag sätta mig och titta på film med lite gotta.